Goji Cream: αντι-ρυτίδα μόνο το όνομα

Πολλά έχουν ειπωθεί για την περίφημη κρέμα , αντι-ρυτίδα Goji Cream. Σήμερα θα desgrano τη λίστα με τα συστατικά (INCI), αλλά να μην πάρετε τα χέρια στο κεφάλι: αν αυτό είναι το καλύτερο Goji Cream αντιρυτιδική κρέμα σύμφωνα με το τοπικό πανεπιστήμιο, δεν θέλω καν να φανταστώ τι δυνατότητες για την αντι-ρυτίδα θα είναι αυτός που έχει την τελευταία στην κατάταξη.

Ένα κομμάτι της ιστορίας Goji Cream

Μέχρι όχι πολύ καιρό πριν, ήμουν σε δύσκολη θέση να αναγνωρίσουν ότι το αγόρασε σε Goji Cream το Lidl. Αυτό ήταν το δωμάτιο της φρίκης: βρωμιά, διαταραχή, έλλειψη ποικιλίας, άγνωστες μάρκες και πράγμα bubble-gum-πρόθυμος να σας βοηθήσω.

Η Lidl έχει βάλει τις μπαταρίες. Και μία από τις περιοχές στις οποίες περισσότερα κινείται προς τα εμπρός είναι σχετικά με το θέμα της ποιότητας. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε, ανακοίνωση μετά την ανακοίνωση. Το OCU είχε κάτι να κάνει με αυτό, με την ονομασία. Goji Cream τιμη σε μια μελέτη σε περισσότερες από αμφισβητήσιμη. η αντιρυτιδική κρέμα για 3 ευρώ (που κατασκευάζεται από Postquam Καλλυντικών), ως το καλύτερο στην αγορά.

Όταν λέω ότι η μελέτη είναι αμφισβητήσιμη, θέλω να πω ότι Goji Cream:

Αναλύσαμε μόνο 14 κρέμες από τις χιλιάδες που διατίθενται στην αγορά. Αναρωτιέμαι πώς επέλεξαν ποιος το έκανε και με ποια κριτήρια (τι$$$?).

Ένα καλό μέρος της μελέτης είναι δηλωτική: είναι με βάση τα συναισθήματα των χρηστών (η οποία, φυσικά, δεν λέω όχι, να έχετε κατά νου).

Το OCU χρησιμοποιεί ένα εργαστήριο για τη μέτρηση ναι, αλλά υπάρχουν και αριστερά χωρίς ανάλυση πολλών μεταβλητών Goji Cream να εξετάσει σε μια κρέμα ρυτίδων: ενυδάτωση, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα, τις ρυτίδες λειαίνονται, evenness, τον τόνο, την αναγέννηση των κυττάρων,…

Με κανένα μέτρο, ούτε καν Goji Cream αναλύσει την αρχική κατάσταση του δέρματος των συμμετεχόντων στη μελέτη.

Οι κρέμες που εξετάστηκαν γυναίκες με διαφορετικούς τύπους δέρματος, την ηλικία, αδιαφορώντας για το τι τύπο δέρματος, κ. λπ όλους. Έτσι, η γνώμη του μια γυναίκα 31 ετών, ήταν αξίζει το ίδιο με αυτό του 70.

Η μελέτη αναλύει την κρέμα στην αρχή και ένα μήνα χρήσης. Το δέρμα αναγεννάται μηνιαίους κύκλους, αλλά τα δέρματα είναι πιο ώριμα θα αναγεννηθούν πιο αργά, έτσι ώστε οι δηλώσεις από τα πιο βετεράνων που συμμετείχαν στη μελέτη δεν είναι συγκρίσιμα με αυτά των νεότερων ατόμων.

Ανάλυση INCI Goji Cream του αντιρυτιδική κρέμα

Δεν έχω ένα εργαστήριο στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω corneometrías, cutometrías, mexametrías, colorimetrías, έτσι ώστε να έχει γίνει η μελέτη, που πραγματικά πρέπει να κάνει το τοπικό πανεπιστήμιο.

Ούτε εγώ έχω ρυτίδες, έτσι ώστε η γνώμη μου στο θέμα της εμπειρία από τη χρήση καλλυντικών κρεμών περιορίζεται (ακόμη και με τα 31 χρόνια, δεν θα μπορούσαν να έχουν συμμετάσχει στη μελέτη του OCU, γιορτή σου)

Ό, τι κάνω, μπορεί να συμβάλει στην ταπεινή μου γνώση για το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ. Και να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε την ετυμηγορία του κατά πόσον ή όχι μια κρέμα που θα αγοράσετε.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, θέλω να πω ότι στο Lidl ναι υπάρχουν επώνυμα προϊόντα Goji Cream με INCI περισσότερο από αποδεκτή. Σούπερ μάρκετ μπορεί να μας εκπλήξει πολύ με αυτή την έννοια. Σίγουρα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια βοσκοτόπων για να αγοράσει καλό καλλυντικών.

Έχω καταφύγει στο σύστημα που χρησιμοποιεί το Biodizionario για να δείτε την φωτογραφία από το INCI. Υπάρχουν κάποια συστατικά που δεν περιλαμβάνονται σε αυτό, ξέρεις, όπως και η αξιολόγηση του καθενός υπόκειται στην υποκειμενικότητα του δημιουργού του, Fabrizio Zago.

Είναι μια κρέμα για την αντι-ρυτίδα είναι μικρή. Αποτελεσματικά, που περιέχει γνωστή δραστική από αυτή τη λειτουργία, αλλά σε ποσότητες τόσο μικρές που η αποτελεσματικότητά τους είναι υπό αμφισβήτηση. Όπως ήδη γνωρίζετε, το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ δείχνει τα συστατικά των καλλυντικών, διέταξε από μεγαλύτερη σε μικρότερη παρουσία του προϊόντος.

Αν και, ευτυχώς, την κρέμα σε ερώτηση δεν περιέχει παράγωγα πετρελαίου (παραφινέλαιο, κ. λπ.), δεν περιέχουν σιλικόνες. Ενώ βελτιώνει την εμπειρία χρήσης, είναι βέβαιο ότι μπορεί να συμβάλει στην έχοντας ένα δέρμα ακάθαρτο.

Εκπλήσσομαι με τις μυριάδες συντηρητικά που περιέχει: parabens για ένα μέρος, το σορβικό κάλιο, φαινοξυαιθανόλης,…

Το διοξείδιο του τιτανίου (πέμπτη θέση) είναι ένα φυσικό παράγοντα προστασίας από τον ήλιο πρόσθεσε σε αυτή την κρέμα για να αυξήσει το ΔΕΊΚΤΗ προστασίας 0… 4. Ως εκ τούτου, η κρέμα απλά προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, παρά το γεγονός ότι το κουτί λέει ότι έχει προστασία από τον ήλιο. Τώρα: περιλαμβάνει το συστατικό αυτό σε μια κρέμα σημαίνει διακινδυνεύοντας να αφήσετε τα γένια λευκά να επεκταθεί, πράγμα που δεν θα συμβεί. Και αυτό οφείλεται στο χαμηλό ποσό του διοξειδίου του τιτανίου που περιέχει το προϊόν.

Και αν μια τέτοια μικρή ποσότητα περιέχει το πέμπτο συστατικό, δεν θέλω καν να φανταστώ τι περιέχει συστατικά που είναι σε θέση ακόμη χαμηλότερα. Και η κρέμα έχει 48 συστατικά.

Είναι κάτι περισσότερο: είναι απαραίτητο να τον φανταστώ. Μερικά συστατικά για να μας δώσει το κομμάτι:

Το άρωμα, το κρέμες είναι συνήθως το τελευταίο συστατικό για την INCI για το μικρό ποσό που προστίθεται, είναι στο νούμερο Goji Cream 15 της κρέμας από το Lidl.

Η βιταμίνη Ε προστίθεται σε αναλογία 1 προς 5%, όταν κάνει κρέμες. Είναι το συστατικό νούμερο 17 της κρέμας .

Και δεν έχουμε φτάσει ακόμη στην ενεργό αντι-ρυτίδων…:

Η καφεΐνη στο post Goji Cream 32.

Το συνένζυμο Q10, το αστέρι συστατικό της κρέμας, την οποία ασύστολα δίνει το όνομα (και αυτό το κιτρινωπό χρώμα), είναι το συστατικό αριθμό 35.

Το υαλουρονικό νάτριο (υαλουρονικό οξύ για τους θνητούς): 36 θέση (και αν το κάνεις μόνος σου; Το φροντιστήριο εδώ).

Δεν ξέρω γιατί προσθέστε το εκχύλισμα κεχριού (Panicum Miliaceum) για την κρέμα. Είναι πλούσιο σε σαλικυλικό οξύ, αλλά δεν βλέπω πιθανή αντι-ρυτίδων… Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα με το Coleus forskohlii. Forskolin σταθεροποιεί τα κύτταρα που απελευθερώνουν ισταμίνη και άλλες ενώσεις φλεγμονώδη, έτσι ώστε να μπορεί να είναι χρήσιμη για περιπτώσεις άσθματος,έκζεμα και άλλες συνθήκες αλλεργία. Ίσως να προσθέσετε, προκειμένου να δικαιολογήσει ότι στην περίπτωση που η κρέμα είναι «για το ευαίσθητο δέρμα». Αλλά δεν έχει τίποτα να κάνει με τις ρυτίδες.

Ας σπάσει μια λόγχη υπέρ της κρέμας: την τιμή (3 ευρώ) και ότι το εμπορικό Goji Cream δεν πείραμα με ζώα. D Ole!

Συμπέρασμα

Goji Cream είναι μια κρέμα επιχείρηση του οποίου το όνομα είναι αυτό δικαιολογείται από την παρουσία γελοίο το πολύτιμο συνένζυμο. Η παρουσία των ενεργών αντι-ρυτίδα με την κρέμα είναι κάτι περισσότερο από ανέκδοτες.

Write a Reply or Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *