4 Βασικές Συμβουλές Φροντίδας του Δέρματος Για Ζωντανή Επιδερμίδα

ζωντανή επιδερμίδαΕίναι εκπληκτικό το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με την κατάσταση του δέρματός τους.

Πολλοί παραπονιούνται πως το δέρμα τους είναι πιο σκούρα και πιο κουρασμένος που αναζητούν, καθώς γερνούν. Θα μιλήσουμε επίσης για την κρεμά, τις γραμμές και τις ρυτίδες που αποτελούν την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να κάνει ένα άτομο να φαίνεται 10 ή περισσότερα χρόνια μεγαλύτερος.

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, είναι χτισμένο πάνω σε συνήθειες. Αν έχετε κακή φροντίδα του δέρματος συνήθειες και, στη συνέχεια, το δέρμα σας θα φανεί το καλύτερό της. Έτσι, είναι πάντα σημαντικό να διατηρηθεί η καλή συνήθειες.

Τι είναι σημαντικό να υπάρχουν καλές συνήθειες για να διατηρηθεί; Εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές:

Φροντίδα του δέρματος Συμβουλή 1 – Πίνετε Άφθονο Νερό – Όσο προφανές και αν ακούγεται, οι άνθρωποι απλά δεν πίνουν αρκετό νερό. Το δέρμα είναι ένα από τα τελευταία όργανα να είναι εντελώς ενυδατωμένη, και συγκεκριμένα, επειδή το σώμα είναι σε άλλα όργανα και επειδή το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, έτσι ώστε να παίρνει την αφθονία του νερού για να επιτευχθεί ένα σωστό επίπεδο ενυδάτωσης.

Ένα από τα βασικά μέρη νερό αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα είναι εντός του υαλουρονικού οξέος στο χόριο στρώμα του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να κρατήσει χιλιάδες φορές το βάρος της σε νερό, δίνει στο δέρμα τον όγκο και την πυκνότητα. Έτσι, αυτό είναι γιατί είναι σημαντικό να διατηρηθεί το υαλουρονικό οξύ με φυσικές ουσίες όπως Phytessence Wakame, η οποία είναι μια μορφή φύκια που τρώγονται ωμά στην Ιαπωνία, επειδή από τα γνωστά οφέλη για την υγεία.

Φροντίδα του δέρματος Συμβουλή 2 – να Τρώτε Θρεπτικά Τρόφιμα – μια Άλλη μεγάλη άκρη είναι να τρώτε θρεπτικά τρόφιμα. Με γρήγορο ρυθμό τρόπο ζωής αυτές τις μέρες, είναι αδύνατο να είναι πάντα υγιές. Ωστόσο, τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση θα κάνει θαύματα για το δέρμα σας. Επίσης, η απόκτηση αφθονία της βιταμίνης C και ασβεστίου είναι πολύ ευεργετικό για το δέρμα.

Φροντίδα του δέρματος Συμβουλή 3 – το Άγχος και η αϋπνία είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσει ως το στρες χωρίς μια ζωή όσο το δυνατόν. Αυτό σημαίνει να πάρει την αφθονία της άσκησης, κατάλληλα ποσά του ύπνου, και μια χαλαρή στάση, αν είναι δυνατόν. Όλοι ζουν πολυάσχολη ζωή αυτές τις μέρες, αλλά μερικοί άνθρωποι είναι καλύτεροι στη διαχείριση από τους άλλους. Αν μη τι άλλο, να καταγράψετε και το χρόνο καταγραφής των καθημερινών σας δραστηριοτήτων για να κάνετε τον εαυτό σας να αισθάνονται καλά για τα επιτεύγματά σας.

Φροντίδα του δέρματος Συμβουλή 4 – Φυσικά Προϊόντα Φροντίδας του Δέρματος – Εδώ είναι ένα κρίσιμο φροντίδας δέρματος συμβουλή: χρησιμοποιήστε 100% φυσικό δέρμα προϊόντα για τη φροντίδα για το δέρμα. Τα περισσότερα προϊόντα δυστυχώς περιέχουν μολυσματικούς παράγοντες ή τοξίνες που βλάπτει το δέρμα, την υγεία και την εμφάνιση.http://plirienergeiadiaviosis.info/

Μερικές από αυτές τις χημικές ουσίες για να μείνετε μακριά από parabens, αλκοόλες, dioxanes, και αρώματα. Αντί να χρησιμοποιούν το φυσικό δέρμα κρέμες και λοσιόν που προσλαμβάνεται γρήγορα από το δέρμα και να μην αφήσει μια λιπαρή αίσθηση μετά.

Έχοντας καλές συνήθειες υπερωρίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει το δέρμα σας την πιο υγιεινή. Ακόμα και καλλυντικά διαδικασίες είναι ένα λιγότερο από ιδανική λύση, και είναι συχνά μια γρήγορη λύση και απαιτούν συχνή επανάληψη, δεδομένου ότι φορέσει μακριά μετά από λίγους μήνες. Έτσι, όταν πρόκειται για τη φροντίδα για το δέρμα σας, κρατήστε το απλό και φυσικό είναι η καλύτερη φροντίδα του δέρματος συμβουλή που μπορεί να δώσει κανείς.

Write a Reply or Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *