Μάθετε Για την Αναπνοή Γιόγκα για να Αναζωογονήσετε το Μυαλό, το Σώμα και το Πνεύμα

Αναπνοή συντηρεί τη ζωή. Ενώ είναι δυνατόν να μείνει χωρίς τροφή και νερό για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε απλά δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αέρα. Και ενώ η αναπνοή είναι απαραίτητο για την ζωή στοιχείο, τα οφέλη φτάσει ακόμη και πέρα από τη συνέχιση της ζωής. Όταν μπορείτε να μάθετε για την αναπνοή γιόγκα, νοητική, σωματική και πνευματική πτυχές της ζωής είναι ενισχυμένη με τρόπους που δεν φανταζόσασταν ποτέ δυνατόν.

Στην πρακτική της γιόγκα, η αναπνοή είναι η γέφυρα που συνδέει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Για να αντιμετωπίσετε τα πλήρη οφέλη, είναι σημαντικό να μάθουν για την αναπνοή γιόγκα και να ελέγξουν τις τεχνικές που με τόση αφοσίωση, όπως δοθεί η γιόγκα asanas ή στάσεις.

Η Αναπνοή Είναι Ισχυρό

γιόγκα

Συνδέεται και επεκτείνει τις αισθήσεις και αναζωογονεί το σώμα και την ψυχή. Το διάφραγμα, ο μυς που χωρίζει το θώρακα από την κοιλία, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωματική οφέλη που απορρέουν από τη γιόγκα.

Σε μια χαλαρή κατάσταση το διάφραγμα πιέζει τον αέρα προς τα πάνω από τους πνεύμονες. Όπως συμβάσεις, πιέζει στην κοιλιά και τα όργανα του πεπτικού συστήματος. Με όλες τις ταλαιπωρίες και τονίζει στην καθημερινή ζωή, συχνά αναπνέουν μόνο από το πάνω μέρος των πνευμόνων. Αυτό το είδος της αναπνοής περιορίζει σημαντικά την ικανότητα του πνεύμονα για να λειτουργήσει σωστά – δεν μπορεί πλέον να συγκεντρώσει φρέσκο, ανανεώνει το οξυγόνο και αποβάλλουν διοξείδιο του άνθρακα στη μέγιστη αποδοτικότητα.

Όταν συμβαίνει αυτό, το σώμα μας πληρώσει το τίμημα. Θα κουράζονται εύκολα, έλλειψη ενέργειας, ψυχική ομίχλη κατεβαίνει, και να βρούμε τις διαθέσεις μας μετατόπιση προς την αρνητικότητα. Ωστόσο,όταν μπορείτε να μάθετε για την αναπνοή γιόγκα, θα βρείτε μερικά καθαρισμό, βαθιές ανάσες από το διάφραγμα θα αλλάξει δραματικά. Το οξυγόνο και πλημμυρίζει το σώμα και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του. Όπως οι συμβάσεις διάφραγμα προς τα κάτω, τα κύτταρα μας είναι σε καλύτερη θέση να λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενώ οι τοξίνες απελευθερώνονται.

Η σωστή αναπνοή βοηθά επίσης την πέψη και την κινητικότητα του εντέρου, όπως η τροφή και τα απόβλητα κινείται πιο ελεύθερα μέσα από το πεπτικό σύστημα. Η κατάσταση διαλογισμού που συνδέεται με την αναπνοή γιόγκα που ενώνει και την ψυχική και σωματική μέλη.

Να Ζεις Τη Στιγμή

Με κάθε αναπνοή, έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως το παρόν στο «τώρα». Όπως η αναπνοή μας γίνεται πιο εστιασμένη, μια σύνδεση με την πνευματική αρχίζει. Όταν η ψυχική και σωματική συνδυάζουν είμαστε σε θέση να παρατηρούν και απλά «ας είναι» χωρίς να διέρχονται κρίση. Τα ασήμαντα πράγματα που κάποτε φαινόταν τόσο σημαντική χάνουν το ενδιαφέρον τους. Αντί λαχτάρα για τις επιθυμίες μας, αισθανόμαστε ικανοποιημένοι. Πιέσεις διαλύει και την αποδοχή ροών.

Τα όνειρά μας, τις ανάγκες και τους στόχους τους είναι απολύτως εφικτό. Με κάθε ανάσα, πράνα, την ζωτική δύναμη της ζωής, είναι που έφερε. Αν εκτελεστεί σωστά, την αναπνοή γιόγκα επιτρέπει την ενέργεια της ζωής να πλημμυρίζουν τον οργανισμό μας, η οποία κατά τη διαδικασία, ενισχύει την σχέση μας και αντιλήψεις ενώ παράλληλα βελτιώνει την φυσική κατάσταση.

Αν θα θέλατε να μάθετε για την αναπνοή γιόγκα, και να ζήσετε την απίστευτη οφέλη που αφιερώνουν 5 λεπτά την ημέρα ή λιγότερο μπορεί να φέρει το σώμα σας και το μυαλό σας, επισκεφθείτε το link που παρέχονται παρακάτω αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε αυτή την εκπληκτικά απλή ζωή-μεταβαλλόμενη πληροφορίες.

Write a Reply or Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *